Munka-ötletek

A munka nélküli embereknek azt szokták mondani, indítsonak vállalkozást. A sikeres vállalkozás egyik alapfeltétele a jó ötlet. Ha olyan ötletet, munkalehetőséget keresel, amely szinte pénz nélkül elkezdhető, még akkor is, ha nincs semmilyen gazdaségi épületed, nincsenek munkagépeid, jó helyen jársz. Ha szeretnél olyan munkaötletről is olvasni, amelyek nem kerülnek fel a blogra, rendeld meg az Új vállalkozási ötletek e-mail levelet. A levél ingyenes. Mindössze annyira van szükség, hogy elküldesz egy levelet a címemre. A címem: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: új munkaötletek.

2018. június 10., vasárnap

Szlogen az egész világ

Szlogent te is tudsz csinálni! Akarsz vele pénzt keresni?

Láttad a 12 szék című szindarabot? Vagy az ugyanezt a témát másképpen feldolgozó 12 dühös ember cínű filmet? Nem, nem a témára akarom felhívni a figyelmed, hanem az egyik szereplőre. Egyfolytában versikéket, néhány szavas szöveget mondogatott. Valamilyen szlogent keresett egy termékhez. Az illető ebből élt.
A nyugati nagy cégek már régen rájöttek arra, hogy a szlogen hatalmas marketingfegyver. Ezzel tudják a legkönnyebben és a leghatásosabban befolyásolni a fogyasztókat. Olvasd el figyelmesen a következő mondatokat és próbáld megkeresni azt, hogy mi alapján hiszed azt, hogy ezek igazak?
Mercedes - Minőség
Volvo - Biztonság
Alfa Romeo - Nők kerdvence
BMW - Sportosság, erő
Kinder csokoládé - A gyerekek kedvence
Milka - Ajándék csokoládé
Lee - Az igazi farmer

Ha eddig meg is próbáltad keresgélni az igazságot, ne keress tovább. Nem tanulmányok alapján, nem kisérletek alapján, hanem szlogenek alapján alakultak ki ezek az emberek agyában.
Ha tudsz beszélni, írni, te is tudsz szlogent "gyártani". És ami a jó hír, hogy a szlogen egyre keresettebb lesz a fejlődő országokban is.
Hogyan írj szlogent és hogyan keress vele pénzt? Olvasd el az Online vállalkozási ötletek oldalon. Kattints ide: Online vállalkozási ötletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhatod a véleményedet. Előre is köszönöm.