Munka-ötletek

A munka nélküli embereknek azt szokták mondani, indítsonak vállalkozást. A sikeres vállalkozás egyik alapfeltétele a jó ötlet. Ha olyan ötletet, munkalehetőséget keresel, amely szinte pénz nélkül elkezdhető, még akkor is, ha nincs semmilyen gazdaségi épületed, nincsenek munkagépeid, jó helyen jársz. Ha szeretnél olyan munkaötletről is olvasni, amelyek nem kerülnek fel a blogra, rendeld meg az Új vállalkozási ötletek e-mail levelet. A levél ingyenes. Mindössze annyira van szükség, hogy elküldesz egy levelet a címemre. A címem: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: új munkaötletek.

2018. május 16., szerda

Online vállalkozási ötletek


Online vállalkozási ötletek


Sokan kérdezték már, hogy alóban lehet-e az Interneten keresni. Igen, valóban lehet keresni. De tudni kel azt, hogy az Internet szerszám, nem pedig egy olyan csodavessző, amivel márol holnapra mindenki milliomos lehet. Számtalan Internetes munkalehetőség van. Ezek közül néhányat én azért nem ajánlok, mertrendkivül kicsi jövedelmetbiztosítanak hosszú befektetett idő és hatalmas munka ellenértékeként. Ilyen például a reklámok nézegetése, ttingatos munkák és néhány más Internetes lehetőség. Ajánlom, hogy mielőtt belevágnál egy reklámokra kattintgató munkába, számold ki, hogy hány kattintásra volna szükséged ahhoz, hogy összejöjjön egy alapvető Kelet-Európai fizetésnek megfelelő összeg (500-800 dollár)? Vagy hány napot kellene reklámokat nézegetni a napi 20-30 dolláros jövedelemért? Természetesen mindenki belátása szerint cselekszik, így, ahogy jónak látja. De az én ajánlatom az, hogy inkább keres más lehetőséget.
Szerencsére ezek mellett számtalan olyan vállalkozási ötlet van, amely lehetőséget biztosít arra, hogy az Interneten dolgozva keress pénzt. Az Internetes munka nagy előnye, hogy ezek, kevés kivétellel mind olyan vállalkozások, amelyeket szinte befektetés nélkül elkezdhetsz. Töbnyire csak egy számítógép, tablet vagy okostelefon és internetes kapcsolat szükséges hozzá.
Nincs szükséged termelési helyiségekre sem. Mindez a vállalkozás beindítását is megkönnyíti. Dolgozhatsz bármikor bárhol. Ez már nem az annyira vágyott „otthonról végezhető munka” kategóriája, hanem attól is jobb lehetőség.
A legtöbbször felsorolt ilyen munkák a szabadúszó és az internetes szakmunkák sorába tartozik. Ilyen a fordító, grafikai tervező, internetes értékesítő, honlapkészítő, közösségi médiaoldal karbantartó, internetes marketinges, keresőoptimalizáló, bloger, YouTube műsorkészítő és egy sor hasonló munka. Ezekkel a munkákkal kétségtelenül lehet keresni. Egyesek sokat is tudnak keresni az ilyen munkákkal. Ami ezek a munkalehetőségek hiányossága, hogy sokan szeretnének ilyen tevékenységekkel foglalkozni és már hosszabb ideje az a helyzet, hogy egyre többen kinálják a munkájukat, miközben a munkalehetőségek száma alig növekszik, vagy akár egyes tevékenységeknél lassan még meg is szűnik. Szerencsére az Interneten egyre több olyan munkalehetőség van, ahol a munkaerőkereslet növekedőben van, vagy a munkatipus éppen kialakulóban van. Már most több mint száz ilyen online vállalkozási ötlet szerepel a listán, nem számítva a korábban már említett szabadúszó és internetes szakmai munkákat. Azt nem tudhatom, hogy neked megfelel-e valamelyik, vagy éppenséggel melyik felel meg. De könnyebb lehet számodra a választás, ha elolvasod az „Online vállalkozási ötletek” oldalon ismertetett ötleteket.
Sajnos, ha az ismertető során valamennyi ötlet fennmaradna a rendszerben, a blog lassan akkora méretre duzzadna, hogy az oldal megnyitása nagyon lassú lenne. Ezért az oldalon csak az utolsó bejegyzés szerepel. Ha érdekel valamelyik korábbi bejegyzés, írj a címemre: miksa.beer@gmail.com. A subject mezőbe írd be: Online vállalkozási ötletek, ingyenes informácio – (a keresett online vállalkozási ötlet címe).
E-mail címedet az adatvédelmi előírásokkal összhangban csak a kérésed teljesítéséig tárolom és nem őrzöm meg. Címeket csakis a gmail postafiók szabályai szerint őrzök meg, mivel ezt a postafiókot használom. Az online vállalkozási ötlet megismeréséhez kattints tehát az online vállalkozási ötletek linkre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhatod a véleményedet. Előre is köszönöm.