Munka-ötletek

A munka nélküli embereknek azt szokták mondani, indítsonak vállalkozást. A sikeres vállalkozás egyik alapfeltétele a jó ötlet. Ha olyan ötletet, munkalehetőséget keresel, amely szinte pénz nélkül elkezdhető, még akkor is, ha nincs semmilyen gazdaségi épületed, nincsenek munkagépeid, jó helyen jársz. Ha szeretnél olyan munkaötletről is olvasni, amelyek nem kerülnek fel a blogra, rendeld meg az Új vállalkozási ötletek e-mail levelet. A levél ingyenes. Mindössze annyira van szükség, hogy elküldesz egy levelet a címemre. A címem: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: új munkaötletek.

2018. május 18., péntek

Készíts infografikát


Online vállalkozási ötletek: Infografika


Sokan kérdezték már, hogy alóban lehet-e az Interneten keresni. Igen, valóban lehet keresni. De tudni kel azt, hogy az Internet szerszám, nem pedig egy olyan csodavessző, amivel márol holnapra mindenki milliomos lehet.
Az Internetes munka nagy előnye, hogy ezek, kevés kivétellel mind olyan vállalkozások, amelyeket szinte befektetés nélkül elkezdhetsz. Töbnyire csak egy számítógép, tablet vagy okostelefon és internetes kapcsolat szükséges hozzá.
Nincs szükséged termelési helyiségekre sem. Mindez a vállalkozás beindítását is megkönnyíti. Dolgozhatsz bármikor bárhol. Ez már nem az annyira vágyott „otthonról végezhető munka” kategóriája, hanem attól is jobb lehetőség.
Ma egy újabb online vállalkozási ötlettel jelentkezem. Olyan informatikai termék előállítását és értékesítését javaslom, ami iránt egyre nagyobb a kereslet. Részletesebb ismertetőt nézd meg az Online vállalkozási ötletek oldalon. Az oldalon a korábbi ötletekre is találsz hivatkozást.
Sajnos, ha az ismertető során valamennyi ötlet fennmaradna a rendszerben, a blog lassan akkora méretre duzzadna, hogy az oldal megnyitása nagyon lassú lenne. Ezért az oldalon csak az utolsó bejegyzés szerepel. Ha érdekel valamelyik korábbi bejegyzés, írj a címemre: miksa.beer@gmail.com. A subject mezőbe írd be: Online vállalkozási ötletek, ingyenes informácio – (a keresett online vállalkozási ötlet címe).

E-mail címedet az adatvédelmi előírásokkal összhangban csak a kérésed teljesítéséig tárolom és nem őrzöm meg. Címeket csakis a gmail postafiók szabályai szerint őrzök meg, mivel ezt a postafiókot használom. Az online vállalkozási ötlet megismeréséhez kattints tehát az onlinevállalkozási ötletek linkre.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhatod a véleményedet. Előre is köszönöm.