Munka-ötletek

A munka nélküli embereknek azt szokták mondani, indítsonak vállalkozást. A sikeres vállalkozás egyik alapfeltétele a jó ötlet. Ha olyan ötletet, munkalehetőséget keresel, amely szinte pénz nélkül elkezdhető, még akkor is, ha nincs semmilyen gazdaségi épületed, nincsenek munkagépeid, jó helyen jársz. Ha szeretnél olyan munkaötletről is olvasni, amelyek nem kerülnek fel a blogra, rendeld meg az Új vállalkozási ötletek e-mail levelet. A levél ingyenes. Mindössze annyira van szükség, hogy elküldesz egy levelet a címemre. A címem: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: új munkaötletek.

2018. május 26., szombat

online vállalkozásiötlet

Helyi vállalkozók címtára


Leírás:
Az ötlet az egyik ismerősömnél akkor született meg, amikor egyik éjjel tusolás közben az addig hónapokon át csak csöpögő csap mellett elkezdett mind szélesebb ívben folyni a víz. Fogta a telefonkönyvet, hogy keressen egy vízvezetékszerelőt, de gyorsan rájött, hogy a klasszikus telefonkönyv erre alkalmatlan, hisz ahhoz, hogy megtalálja a vízvezetékszerelő telefonszámát, tudnia kellett volna a nevét. Vette a sárga telefonkönyvet, amelyben ugye foglalkozások szerint vannak sorbarakva és feltüntetve a vállalkozások. De ebben meg a nagy sietségben nem talált helyi vízvezetékszerelőt...
Részletesebb ismertetőt nézd meg az Online vállalkozási ötletek oldalon. Az oldalon a korábbi ötletekre is találsz hivatkozást.
Sajnos, ha az ismertető során valamennyi ötlet fennmaradna a rendszerben, a blog lassan akkora méretre duzzadna, hogy az oldal megnyitása nagyon lassú lenne. Ezért az oldalon csak az utolsó bejegyzés szerepel. Ha érdekel valamelyik korábbi bejegyzés, írj a címemre: miksa.beer@gmail.com. A subject mezőbe írd be: Online vállalkozási ötletek, ingyenes informácio – (a keresett online vállalkozási ötlet címe).

E-mail címedet az adatvédelmi előírásokkal összhangban csak a kérésed teljesítéséig tárolom és nem őrzöm meg. Címeket csakis a gmail postafiók szabályai szerint őrzök meg, mivel ezt a postafiókot használom. Az online vállalkozási ötlet megismeréséhez kattints tehát  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhatod a véleményedet. Előre is köszönöm.