Munka-ötletek

A munka nélküli embereknek azt szokták mondani, indítsonak vállalkozást. A sikeres vállalkozás egyik alapfeltétele a jó ötlet. Ha olyan ötletet, munkalehetőséget keresel, amely szinte pénz nélkül elkezdhető, még akkor is, ha nincs semmilyen gazdaségi épületed, nincsenek munkagépeid, jó helyen jársz. Ha szeretnél olyan munkaötletről is olvasni, amelyek nem kerülnek fel a blogra, rendeld meg az Új vállalkozási ötletek e-mail levelet. A levél ingyenes. Mindössze annyira van szükség, hogy elküldesz egy levelet a címemre. A címem: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: új munkaötletek.

2018. február 26., hétfő

Virtuális eseményszervező

Szervezz online eseményt

Szervezz online eseményt. Az eseményszervezés a valós világban is nagy üzlet. Mindenhol ott vannak körülöttünk. Sportesemények, kultúrális rendezvények, zenei és más szórakoztató programok, vállalati és iskolai rendezvények, előadások, bemutatók... Hasonlóan sok virtuális eseményre lehet igény. Jelenleg azonban szinte alig van ilyen rendezvény a piacon. Pedig a lehetőségek tárháza hatalmas. Talán még nagyobb is, mint a klasszikus eseményeknél. Magyar nyelvű virtuális eseményről pedig alig tudunk.
A munkamódszer egyszerű:
1.    Határozd meg, hogy milyen eseménnyel akarsz foglalkozni

2.    Határozd meg, hogy miből biztosít neked jövedelmet ez az esemény
3.    Hirdesd meg az eseményedet. Erre számtalan ingyenes lehetőség van az Interneten. Egész sor olyan honlap, portál vagy blog van, ahol ingyenesen közzéteheted az eseményed, sőt ezek a rendszerek ingyen, vagy bizonyos százalékért értékesítik a virtuális eseményed virtuális belépőjegyét, részvételi díját, vagy tagsági díját. Ilyen szolgáltatást végző magyar vállalkozásról még nem hallottam. (Ez is egy nagyon jó vállalkozási ötlet!). Ezért most azok az  ismertebb nemzetközi vállalkozások URL címét adom közre, akik ingyen regisztrálnak internetes eseményeket és ingyen, vagy bizonyos százalékért értékesítik annak díját, belépőjegyét és egyben arra is lehetőséget kinálnak, hogy a szervezők népszerűsítsék a rendezvényüket. Nézd meg ezeket az internetes oldalakat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhatod a véleményedet. Előre is köszönöm.