Munka-ötletek

A munka nélküli embereknek azt szokták mondani, indítsonak vállalkozást. A sikeres vállalkozás egyik alapfeltétele a jó ötlet. Ha olyan ötletet, munkalehetőséget keresel, amely szinte pénz nélkül elkezdhető, még akkor is, ha nincs semmilyen gazdaségi épületed, nincsenek munkagépeid, jó helyen jársz. Ha szeretnél olyan munkaötletről is olvasni, amelyek nem kerülnek fel a blogra, rendeld meg az Új vállalkozási ötletek e-mail levelet. A levél ingyenes. Mindössze annyira van szükség, hogy elküldesz egy levelet a címemre. A címem: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: új munkaötletek.

2018. február 26., hétfő

Vállalkozási ötletek

Szervezz szépségversenyt

Szinte semmit sem könnyebb megszervezni, mint egy online szépségversenyt. Nyiss egy PayPal számlát. A PayPal lehetőséget ad arra, hogy vállalkozásod számára befizető számlát nyiss és erre szolgáló gombot jelentess meg a honlapodon, oldaladon, vagy akár a hirdetéseidben, e-mailjeidben. Ha beállítottad a szükséges adatokat, kapsz egy html kódot, amit egyszerűen be kell másolnod a honlapod vagy blogod html szerkesztőjébe a megfelelő helyre. Ezután az olvasó a megfelelő helyen kap egy gombot. Ha ezt megnyomja, lehetősége lesz, hogy befizesse számodra a meghatározott összeget. Az üzlethez pedig másra nincs is szükség.
-       Nyiss blogot, vagy honlapot, ahol meghirdeted a szépségversenyt. Itt jelentesd meg a befizetési lehetőséget. Határozd meg az árat. A jelentkezők befizetik az összeget és e-mailben elküldik megjelentetésre a teljes alakos, vagy arcképeiket. Te pedig a blog egy külön oldalán megjelenteted ezeket. Egyben ezen az oldalon arra is lehetőséget adsz az oldal látogatóinak, hogy szavazzanak a jelöltekre.
A képeket megjelentető oldalt cask később nyisd meg, amikor már van 10-20 jelölted, hogy az oldal látogatói lássák a lányokat (vagy fiúkat) és szavazzonak is rájuk. Jó megoldás, ha a vállalkozás indításakor elmondod, hogy a képeket majd 30-90 nap mulva kezded megjelentetni, olyan sorrendben, ahogy beérkeznek. Akinek az elsők között jelenik meg a képe, arra hosszabb ideig szavazhatnak a látogatók, tehát nagyobb lehetősége lesz megnyerni a versenyt.
-       Hirdesd a versenyedet.
A jelentkezőktől szimbolikus részvételi díjat kérj. De ez a nemzetközi versenyek esetében semmiképpen se legyen 10 eurónál kevesebb. A szépségversenyek részvételi díja a világban egyébként 50 dollár körül mozog (a fejlett országokban ez még szimbolikus összegnek számít).

A rendszeredet úgy kell elkészítened, hogy a szépségversenyre jelentkező versenyzők megosztással kérjék ismerőseiket, hogy szavazzanak rájuk. Ezzel autómatikus látogatásgenerálást indítasz el. Ha már van napi néhány ezer látogatód, küldj ajánlatokat cégeknek, amiben felajánlod nekik, hogy 30.000-50.000 forintért egy héten át megjelenhet reklámjuk a versenyzőket bemutató oldalon. Elsősorban a ruhagyárakat, cipőgyárakat, divatkiegészítők készítőit, óra és mobiltelefon gyárakat célozd meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhatod a véleményedet. Előre is köszönöm.