Munka-ötletek

A munka nélküli embereknek azt szokták mondani, indítsonak vállalkozást. A sikeres vállalkozás egyik alapfeltétele a jó ötlet. Ha olyan ötletet, munkalehetőséget keresel, amely szinte pénz nélkül elkezdhető, még akkor is, ha nincs semmilyen gazdaségi épületed, nincsenek munkagépeid, jó helyen jársz. Ha szeretnél olyan munkaötletről is olvasni, amelyek nem kerülnek fel a blogra, rendeld meg az Új vállalkozási ötletek e-mail levelet. A levél ingyenes. Mindössze annyira van szükség, hogy elküldesz egy levelet a címemre. A címem: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: új munkaötletek.

2016. augusztus 3., szerda

Pénzkeresés bloggal – kihelyezett reklámok nélkül

Avagy egy olvasóbarát és tehermentesítő módszer


Pénzkeresés bloggal? Nem hangzik rosszul, ugye? Az internetes pénzkeresés körül sok mítosz és tévhit kering. Sokszor azt gondoljuk, hogy szinte csak úgy lehet blogolással pénzt keresni, ha mindenféle oda nem illő reklámokkal pakoljuk tele, amelyekkel könnyű túlzásba esni, ezáltal pedig elijeszteni a potenciális olvasókat. Ez azonban tévedés.
A blogos pénzkeresés egy másik – jóval diszkrétebb és olvasóbarátabb – módja az, hogyha reklámok helyett kész tartalmakat, posztokat (úgynevezett promótált cikkeket) helyezel ki időnként a saját bejegyzéseid mellett.
Ez rögvest három pozitívumot is jelent.

1.)    Egyfelől olvasóid hálásak lesznek azért, mert nem csillogó-villogó, erőszakos reklámokat akarsz lenyomni a torkukon, amelyek alul-felül-oldalt megjelennek, hanem igényes tartalmakra kattinthatnak rá, amennyiben felkelti az érdeklődésüket. Ez az olvasóid saját döntése.
2.)    Másfelől tehermentesítő funkciója is van, felszabadul némi időd, miközben mégis folyamatosan újabb és újabb tartalom jelenik meg a blogodon, gondoskodva arról, hogy véletlenül se tűnj el a süllyesztőben egy-egy esetleges „üresjárat” miatt.
3.)    Továbbá pedig arról se feledkezzünk meg, hogy mindezt nem pusztán irgalmas szamaritániánusi minőségedben végzed, hanem a PR cikkek kihelyezésével pénzt is keresel. Na, hogy hangzik?

Nézzük, hogyan is néz ki mindez gyakorlati oldalról. A RitArt BlogZone hálozatához csatlakozva igényes, érdekes cikkek kihelyezésére van lehetőséged, méghozzá a saját döntésed alapján. Ha valamelyik cikk tetszik, azt kiteszed, ha nem illik a profilodba, akkor nem.
Ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy bekerülhess a hálózatba legalább 5-6 hónapja üzemelnie kell a blogodnak, és rendszeresen publikálnod kell (legalább havi 4 poszt). Emellett szükség van valós látogatókra is, amelyek napi szinten legalább 50, havi szinten pedig legalább 1500 látogatót jelentenek.

Tehát, mikor érdemes csatlakozni a RitArt BlogZone hálózatához?


Ha már egy ideje üzemel a blogod, amelynek vannak valós látogatói, rendszeresen publikálsz és tervezel a továbbiakban is, és úgy szeretnél pénzt keresni, hogy nem direkt módon nyomod a látogatóid arcába a reklámokat.
A RitArt BlogZone-on keresztül tehát egyfajta vendég-cikk kiközvetítés történik, kötelezettségektől mentesen, a saját mérlegelésed alapján.
Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a RitArt BlogZone, jelentkezz! Veszítened nincs mit – csak nyerhetsz vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhatod a véleményedet. Előre is köszönöm.