Munka-ötletek

A munka nélküli embereknek azt szokták mondani, indítsonak vállalkozást. A sikeres vállalkozás egyik alapfeltétele a jó ötlet. Ha olyan ötletet, munkalehetőséget keresel, amely szinte pénz nélkül elkezdhető, még akkor is, ha nincs semmilyen gazdaségi épületed, nincsenek munkagépeid, jó helyen jársz. Ha szeretnél olyan munkaötletről is olvasni, amelyek nem kerülnek fel a blogra, rendeld meg az Új vállalkozási ötletek e-mail levelet. A levél ingyenes. Mindössze annyira van szükség, hogy elküldesz egy levelet a címemre. A címem: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: új munkaötletek.

2016. augusztus 21., vasárnap

Önerőből rengeteg tartalmat írni? Lehet, de lehet másképp is


Tudta, hogy ma Magyarországon több mint félmillió egyéni és társas vállalkozás működik?
Tízmilliós országunkhoz képest ez a szám nem kicsi. Ahogyan az sem elhanyagolható, hogy mennyi blogot találunk az interneten.
Egyre több vállalkozás tudatosan építi arculatát, amihez – több minden más mellett – elsősorban jó szövegekre, szövegírókra van szüksége. Ez a tendencia már nem csak a nagyvállalatoknál figyelhető meg, hanem akár a webshopoknál, egyéni vagy szolgáltató profilokkal működő vállalkozásoknál is.
Hiszen, üzleti szempontból sem elhanyagolható, hogy egy jó írás mennyi látogatót fog egy adott oldalra irányítani és ott is tartani.
A legtöbb esetben egy ideig sikeresen működik az új anyagok, cikkek feltöltése önerőből, idővel aztán egyre nehézkesebbé és lassúbbá válik a folyamat. Ez annak köszönhető, hogy nagyon nehéz feladat egy embernek egy nézőpontból, ugyanarról a témáról változatos stílusban, több felöl megközelítve írni. Előbb utóbb ellaposodik a tartalom és egy kaptafára valóvá válnak a megfogalmazások, továbbá maga az író is kiüresedik.
Ennek megoldására született meg egy remek vállalkozás a RitArt Academy Szövegírás Szolgáltatása, amely speciálisan felkészített írókból áll. Mind összetételében, mind ízlésében változatos ez a kreatív csapat, ami magában hordozza a sikerességüket, hiszen ez a sokszínűség garantálja, hogy nem születik két egyforma írásuk.
Ugyanakkor nem csak a több mint száz referenciával rendelkező szövegíró a biztosíték, hanem a sok fajta terület, amit ez által lefognak, legyen az blogposzt, reklám, tanulmány, oktatóanyag és még sok téma és műfaj, egészen a szakkönyv írásáig bezárólag.

Ami szintén nem elhanyagolható szempont a RitArt Academy-nál a rövid határidő tartása, ami megint csak kulcskérdés a vállalkozások és egyáltalán az online világban, hiszen nagyon gyorsan pörögnek és születnek újdonságok, ha valaki nem szeretne lemaradni, kimaradni a piacról, de nem is akar plusz órákat izzadni a gép előtt egy-egy szöveggel hadakozva akkor érdemes elgondolkoznia ezen a szövegírói lehetőségen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhatod a véleményedet. Előre is köszönöm.