Munka-ötletek

A munka nélküli embereknek azt szokták mondani, indítsonak vállalkozást. A sikeres vállalkozás egyik alapfeltétele a jó ötlet. Ha olyan ötletet, munkalehetőséget keresel, amely szinte pénz nélkül elkezdhető, még akkor is, ha nincs semmilyen gazdaségi épületed, nincsenek munkagépeid, jó helyen jársz. Ha szeretnél olyan munkaötletről is olvasni, amelyek nem kerülnek fel a blogra, rendeld meg az Új vállalkozási ötletek e-mail levelet. A levél ingyenes. Mindössze annyira van szükség, hogy elküldesz egy levelet a címemre. A címem: miksa.beer@gmail.com. A tárgy mezőbe írd be: új munkaötletek.

2016. július 19., kedd

Honlapolvasó


Van új a Nap alatt. A „trükk” nem új, nem is szokatlan. A banner, honlapkészítő cégek, internetes marketinggel foglalkozó cégek már évek óta folyamodnak ahhoz, hogy felkinálják az internetes munkát keresőknek, hogy valamilyen (nagyon) kis pénzért nézzenek 30 másodpercig egy bannert, vagy honlapot. Sokszor az is elég, ha csak nyitva van ennyi ideig a kérdéses elem a monitorukon. Van, hogy klikkelgetni kell a pénzért, esetleg híreket olvasni.

A reklámszervezők a legtöbbször úgy oldják meg, hogy a kis pénzt se kelljen kifizetniük, hogy olyan magas szintre teszik a kifizetési küszöböt, hogy azt a gyanutlan keresni vágyó csak több év után érné el, ha közben meg nem unná a haszontalan oldalnézegetést, klikkelgetést. Vannak olyan, egyáltalán nem korrekt szervezők is, amelyek valamilyen magyarázattal, vagy akár magyarázat nélkül (ami a leggyakoribb eset) egyszerűen kizárják a hamarossan kifizetésre jogosuló honlaplátogatót a rendszerből. A legnagyobb és legismertebb hírolvasók pedig nem tesznek semmit, csak nem fizetnek. Jelzik, hogy az adott hírolvasó esetenként akár néhány tízezer dollár kifizetésére is jogosult lenne, de nem fizetnek nekik, a vállalatuk címe, e-mailje, telefonja meg egyszerre elérhetetlenné vállik az adott olvasó számára. Sajnos, az interneten még nem született semmilyen megfelelő megoldás arra, hogy az ilyen szószegő és csaló vállalatokat örökre kizárják a világhállóról, így sajnos az inkorrekt viselkedés lehetőségével mindenkinek szembe kell nézni, aki ilyen kereset iránt érdeklődik.

De van új a nap alatt. Új lehetőség és várhatóan sokkal becsületesebb hozzáállás. Egy cég óránként 25 dollárt kinál a honlapolvasók számára (nem kötelező az angol tudás, sőt szivessen veszik a más állomokból származó, más nyelveket beszélő jelölteket). A kikötés az, hogy csak heti 10 óra munkát ismernek el, még akkor is, ha a honlaplátogató esetleg heti 30-40, vagy több órát olvasgatott, magánszorgalomból. Ha az árat számoljuk, ez az internetes reklámegységidő 30 másodpercére számítva kicsit több mint 28 cent egységenként, ami a jobb árak közé tartozik, de nem olyan magas ár, ami miatt gyanús volna a cég. A másik pozitiv dolog, hogy noha a cég a magyar internetes munkát keresők körében újnak számít, már hosszabb multtal rendelkezik. A cég ez év végéig várhatóan 650 milliárd dollár értékben köt reklámszerződést. És ez cseppet sem túlbecsült marketinges elvárás, hisz a gyorsan növekvő cég már 2010-ben több mint 200 milliórd éves forgalmat generált. Érthető hát, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy eredményeket tudjon felmutatni a nála hirdetők számára. Ennek érdekében például olvasótábort szervez. Az ingyenesen regisztráló olvasók hállózatot is szervezhetnek, de ez nem kötelező, sőt a számításaim szerint enélkül is lehet jól jövedelmező a vállalkozás, sőt a hállózat sokak számára nem tud annyit hozzátenni a jövedelemhez, amennyiért megérné a hállózatszervezéshez szükséges plusz munka befektetése.


A regisztráció és a munkalehetőség ingyenes. Ha érdekel a lehetőség, itt tudsz regisztrálni: http://miksa.thwglobal.com. Ha valamilyen további információra van szükség, írhatsz az e-mail címemre (miksa.beer@gmail.com). Igyekszek legjobb tudásom szerint válaszolni. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhatod a véleményedet. Előre is köszönöm.